miercuri, 18 ianuarie 2012

Aleph...

     Nu se poate explica Aleph-ul, dar in traditia magica el se prezinta in doua moduri. Primul din ele e un punct in Univers care contine toate celelalte puncte, prezente si viitoare, mici sau mari. In general il descoperim din intamplare. Ca sa se produca asta, persoana - sau persoanele - trebuie sa fie in locul fizic unde se afla el. Numim asta micul Aleph. Micul Aleph apare intotdeauna intamplator. Mergi pe strada, sau te asezi intr-un anumit loc, si deodata intreg Universul se afla acolo. Primul lucru care apare e o imensa vointa de a plange, nu de tristete, nici de bucurie, ci de emotie. Stii ca intelegi totul, chiar daca nu stii sa-ti explici nici tie insuti.
     Marele Aleph se produce cand doua sau mai multe persoane intre care exista o anumita afinitate foarte puternica se intalnesc intamplator in micul Aleph. Aceste doua energii diferite se completeaza si provoaca o reactie in lant. Aceste doua energii..sunt polul pozitiv si negativ al oricarei baterii, ceea ce face sa se aprinda lampa. Ele se transforma in aceeasi lumina. Planetele care se atrag si sfarsesc prin a se ciocni. Indragostitii care se intalnesc dupa mult mult, timp. Al doilea este cel provocat tot din intamplare, cand doua persoane pe care le-a ales Destinul pentru o misiune specifica se intalnesc intr-un loc anume.
     Doua persoane pot sa traiasca toata viata una langa cealalta, pot sa lucreze impreuna, ori pot sa se intalneasca doar o data si sa se desparta pentru totdeauna fiindca au trecut prin punctul fizic care face sa tasneasca in mod necontrolat ceea ce le-a unit pe lumea asta. Adica se indeparteaza fara sa inteleaga exact ce anume le-a apropiat. Dar, daca Dumnezeu vrea, cei care au cunoscut dragostea odata se vor reintalni.
     Asta nu inseamna ca ORICE intalnire este legata de dragostea romantica. Majoritatea se petrec pentru ca exista lucruri care nu au fost inca rezolvate, si avem nevoie de o noua reincarnare ca sa asezam la locul respectiv ceea ce a fost intrerupt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu